Consulten

En dan is het zover. Je wilt je kindje gaan dragen. Trots pak je de drager, maar dan? Die lange lap stof, wat moet je daar nu mee? Hoe deed je dat ook alweer? Op de beurs waar je ‘m kocht leek het zo makkelijk….

Als draag(doek)consulent kan ik je hierbij helpen. Heb je zelf al een drager, dan gaan we samen kijken hoe je deze gebruikt. Heb je nog geen drager, dan heb ik zelf diverse dragers die je kan uitproberen.

Op consult
Een standaardconsult duurt 1,5-2 uur. Hierin oefenen we samen zodat je goed de drager en/of de knoop leert gebruiken. Voor het oefenen maak ik gebruik van levensechte poppen die ongeveer de lengte en het gewicht van een baby hebben.

Een standaardconsult kost € 50,=.  Een consult is erg leuk om als kraamcadeau te geven!
Het is aan te raden om iemand mee te nemen om op je kindje te letten terwijl we aan het oefenen zijn.

Vervolgconsult
Ben je al eerder bij mij op consult geweest en wil je een volgende knoop leren, dan is dat uiteraard mogelijk. Een vervolgconsult duurt ongeveer 1 uur en kost 35 euro.

Pasconsult
Zie je door de dragers de draagdoek of draagzak niet meer? Wil je eerst informatie over de diverse dragers? Weten wat het beste bij jou past? Dan kan je een pasconsult boeken. Hierbij laat ik zien welke verschillende dragers er zijn en kijken we samen welke drager het beste aan zal sluiten bij jou en je baby. Een pasconsult duurt 1 uur en vindt bij mij thuis plaats. Prijs: 20 euro.

Draagwijzen voor zwangeren
Ben je zwanger, word je buik te zwaar, protesteert je lichaam? Dan is het mogelijk om met een draagdoek je lichaam te ontlasten. We oefenen samen 6 knopen en kijken welke het best bij jou past. Deze consulten zijn mogelijk vanaf ongeveer 25-30 weken. Het is een fijne kennismaking met de draagdoek en kan je helpen om de laatste loodjes net even wat lichter te laten zijn. Dit consult duurt ongeveer 1,5 uur en kost 40 euro. (wil je na de bevalling leren knopen, dan zal dat een vervolgconsult zijn!).

Alleen of met meer
Wil je graag samen met een vriendin of je partner op consult komen, dit is uiteraard ook mogelijk.

Workshops
Ook voor groepsconsulten kun je bij mij terecht.

Lezingen/voorlichting
Een lezing of praatje over dragen, baby’s of hun ontwikkeling is ook mogelijk. Eventueel kan dit gecombineerd worden met het bekijken van de diverse draagsystemen.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Consulten vinden plaats bij mij in Leidsche Rijn/Vleuterweide of ik kan naar jou toe komen. Buiten Leidsche Rijn vraag ik wel reiskostenvergoeding.