Consulten

En dan is het zover. Je wilt je kindje gaan dragen. Trots pak je de drager, maar dan? Die lange lap stof, wat moet je daar nu mee? Hoe deed je dat ook alweer? Op de beurs waar je ‘m kocht leek het zo makkelijk….

Als draag(doek)consulent kan ik je hierbij helpen. Heb je zelf al een drager, dan gaan we samen kijken hoe je deze gebruikt. Heb je nog geen drager, dan heb ik zelf diverse dragers die je kan uitproberen.

Tarief
De kosten voor een consult worden per kwartier berekend. De prijs is 12,50/kwartier.
Een consult wordt altijd met een minimum van 30 minuten berekend (starttarief).

Knoopconsult
Een knoopconsult duurt 1,5-2 uur. Hierin oefenen we samen zodat je goed de drager en/of de knoop leert gebruiken. Voor het oefenen maak ik gebruik van levensechte poppen die ongeveer de lengte en het gewicht van een baby hebben.

Een consult is erg leuk om als kraamcadeau te geven!

Pasconsult
Zie je door de dragers de draagdoek of draagzak niet meer? Wil je eerst informatie over de diverse dragers? Weten wat het beste bij jou past? Dan kan je een pasconsult boeken. Hierbij laat ik zien welke verschillende dragers er zijn en kijken we samen welke drager het beste aan zal sluiten bij jou en je baby. Een pasconsult duurt gemiddeld één (1) uur en vindt bij mij thuis plaats.

Meekijkconsult
Heb je al een draagzak, wil je hulp bij afstellen, of lukt het knopen met je draagdoek niet goed? Dan kijk ik graag mee. Gemiddeld duurt dit consult 15-30 minuten.

Duoconsult
Wil jij samen met een vriendin of of zus leren knopen? Dan kan je ook prima bij mij terecht. We knopen samen of apart (dan kan je op elkaars kindje letten). Dit consult zal ongeveer 2,5 uur duren.

Knoopwijzen voor zwangeren
Ben je zwanger, word je buik te zwaar, protesteert je lichaam? Dan is het mogelijk om met een draagdoek je lichaam te ontlasten. We oefenen samen 6 knopen en kijken welke het best bij jou past. Deze consulten zijn mogelijk vanaf ongeveer 25-30 weken. Het is een fijne kennismaking met de draagdoek en kan je helpen om de laatste loodjes net even wat lichter te laten zijn. Dit consult duurt ongeveer 1,5 uur en kost 75 euro. (wil je na de bevalling leren knopen, dan zal dat een vervolgconsult zijn!).

Workshops
Ook voor groepsconsulten kun je bij mij terecht. De prijzen bereken ik apart, afhankelijk van locatie, groepsgrootte en meer.

Lezingen/voorlichting
Een lezing of praatje over dragen, baby’s of hun ontwikkeling is ook mogelijk. Eventueel kan dit gecombineerd worden met het bekijken van de diverse draagsystemen.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Consulten vinden plaats bij mij in Leidsche Rijn/Vleuterweide of ik kan naar jou toe komen. Indien ik naar jou toekom, vraag ik een voorrijtarief van 5,-. Als de reiskosten meer dan 5,- bedragen dan zal ik de daadwerkelijke reiskosten in rekening brengen.